Online bierproeverij

Speciaal voor haar leden en sponsoren organiseert Carnavalsvereniging St. Anneke een Rheinische bierproeverij. In deze bijzondere corona-tijden lijkt het ons een mooi idee om elkaar weer eens te ontmoeten en te genieten van een drankje. Natuurlijk doen we dat binnen kaders van de door het RIVM gegeven adviezen. We zullen elkaar ONLINE ontmoeten voor deze bierproeverij.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een aantal dagen van te voren wordt je een pakketje bezorgd door een van de senatoren van St. Anneke*. Dit pakket bevat 5 heerlijke Duitse bieren, borrelhappen, een uniek presentje en een beknopte handleiding voor de proeverij.
Het enige wat jij hoeft te doen is het bier koud leggen en op het juiste tijdstip klaar zitten achter je computer!
Tijdens de bierproeverij zal een ervaren ‘proever’ je meer vertellen over de bieren. Leerzame weetjes, geschiedenis en sterke verhalen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor borrelpraat! We hebben elkaar al een tijd niet gezien, dus we zullen elkaar genoeg te vertellen hebben!
St. Anneke zou St. Anneke niet zijn als we niet ook nog een muzikale verrassing voor jullie hebben. Duits bier smaakt nu eenmaal beter als je schunkelt!
Hoe werkt het?
De proeverij vindt online plaats. Je hebt dus een computer, tablet of telefoon en internet nodig om mee te doen. We zullen gebruik maken van Zoom. Dit is een programma waarmee je kunt video-bellen. Je kan dan dus alle deelnemers zien en spreken! Hiervoor heb je natuurlijk wel een cameraatje op je computer, telefoon of Laptop nodig en een microfoontje, bijvoorbeeld de oortjes van je telefoon.
Misschien heb je de afgelopen tijd spannende verhalen over Zoom gehoord, maar maak je geen zorgen: de proeverij wordt georganiseerd door iemand die dit vaker heeft gedaan. De Zoom-ontmoeting zal netjes beveiligd zijn (in tegenstelling tot sommige raadsvergaderingen in West Betuwe).

Het enige dat jij moet doen is het bier zelf in en uit de koelkast halen. Mocht je de ervaring van een echte uitgaansavond willen hebben, kun je je huis gezellig aankleden met kaarsjes en de verlichting lager zetten. Wil je de totale beleving? Vraag dan je partner, je kinderen, een vriend of de buurvrouw om je fiets te verstoppen en ga deze na de bierproeverij zoeken. Net zoals je in de stad zou doen!
KOSTEN:
Voor slechts €19,50 kun je deelnemen aan deze eerste online St. Anneke avond, krijg je het proefpakket met 5 bieren, happen en een uniek geschenk thuisbezorgd*.
 
DEELNEMEN?
Ben jij net zo enthousiast als wij?
Meld je dan direct aan via: evenement@st-anneke.nl
Via de mail zul je dan meer informatie ontvangen.
Opgeven kan tot zaterdag 20 juni 2020!