Partners in carnaval

Wordt u ook Partner in carnaval van C.V. St. Anneke?

Vele hoogtepunten in het jaar, o.a. Rheinische Pronkzitting, Sociale Seniorenzitting, Carnavalsoptocht en de 4 dolle dagen van Carnaval zijn de activiteiten van St. Anneke op carnavalesk gebied.
Onze vereniging heeft het ‘bevorderen’ en ‘belangstelling kweken’ voor carnaval hoog in het vaandel en dit is al bijna 65 jaar het geval!

We zijn één van de oudste en wellicht één van de grootste carnavalsverenigingen in Knotsenburg. Momenteel hebben wij meer dan 250 leden!

St. Anneke zet zich in om het Knotsenburgse Carnaval te promoten en alle carnavalisten hierbij te betrekken. Carnaval is een cultuuruiting waaraan iedereen kan deelnemen.

Carnaval, een goede en vriendelijke manier van sponsoring!

Met uw steun kunnen wij ook in de toekomst onze doelstelling nastreven en onze activiteiten blijven uitvoeren. Als tegenprestatie zorgen wij voor een wel overwogen creatief reclamepakket met verschillende opties; natuurlijk hoort hier een uitnodiging bij voor onze geweldige Rheinische Pronzitting. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om alleen te adverteren. Er zijn immers meerdere sponsorpakketten beschikbaar.

Graag zijn wij bereid om in persoonlijk gesprek een en ander nader toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met onze coördinator sponsoring Willie Willems.
Hij is bereikbaar via het volgende e-mailadres: sponsoring@st-anneke.nl